HOME DESPRE NOI CARIERE COMENZI CONTACT
PRODUSE
       Spatii comerciale
       Depozite
       Mobilier pentru birouri
       Vestiare
       Ateliere mecanice
PARTENERI
   DEPOZITE

Sunt concepute pentru stocarea paletizată a produselor sau a materiilor prime din depozite. Stâlpii de sustinere sunt prevazuti cu fante de înserare a ghearelor lonjeroanelor cu pasul de 40 sau 50 mm, fapt ce permite amplasarea nivelelor la înaltimi diferite, în functie de necesitati. Lungimea totală a unui raft depinde de dimensiunile în plan ale depozitului şi de capacitatea de depozitare necesară, existând două lungimi standard: 2700 mm si 1800 mm pentru 3, respectiv 2 palete pe nivel. Rafturile permit depozitarea de palete şi la nivelul pardoselii(fără manipulare pe verticală). Elementele rafturilor sunt dimensionate astfel încât ele să suporte sarcini între 500 - 4500 kg pe nivel. La încărcarea paletelor se va ţine seama de sarcina maximă suportatǎ de lonjeroane(poliţe) şi de sarcina totală maximă de încărcare a unui modul de raft. Rafturile pot fi dotate cu traverse suport palete sau poliţe PAL.

Alte avantaje ale acestor rafturi ar fi:
accesibilitate 100% a fiecărei palete, posibilităţi multiple de combinare,
manevrabilitatea uşoară,
montaj rapid.

Culoarea standard a stâlpilor este albastru iar lonjeroanele sunt galbene.
În vederea asigurării unei amplasări optime în spaţiul de depozitare şi funcţonării ireproşabile a sistemului, Skat-Kart vă oferă servicii de asistentă tehnica şi consultantă gratuită.

Pentru greutăţi mici şi medii se produce un sistem flexibil de rafturi modulare, care permite manevrarea manuala a încărcaturilor, cu aplicaţii în comerţ sau depozite de accesorii sau piese. Poliţele sunt înşurubate pe picioare de tip cornier de înaltimi variabile. Modulul standard de raft cu înaltime 2000 mm şi lătime 1000 mm are în dotare 5 poliţe, dar la cerere pot fi introduse poliţe adiţionale pentru a mări capacitatea de depozitare. Capacitatea de depozitare este de 40 kg pe nivel şi 200 kg pe modul.